Flex leasing af bil i luksusklassen

Ønsker du en specialbil, sæsonbil eller en eksklusiv bil, er der store økonomiske besparelser ved at benytte sig af Flex leasing eller split leasing. Flex Leasing kan faktisk være interessant på biler allerede fra priser omkring ca. 300.000 kr. inkl. afgift. Vi tilbyder også salg af brugte biler.

​Hvordan fungerer split leasing af bil?

Split leasing af bil, er en ny leasings metode, der gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil. Split leasing-metoden betyder, at man ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Dette gør split leasing af biler super nemt for dig og din virksomhed. Man kan køre videre i den privat, blot der føres kilometerregnskab, og man bliver ikke beskattet af det.

Den nye aftale indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasingen af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig. Ved split leasing vil man være i stand til at spare skatten af en ny firmabil. Samtidig med at samtlige driftsomkostninger vil blive delt imellem arbejdstager og arbejdsgiver. Dermed kan firmaet spare en betydelig del af udgifterne til en firmabil. Det skyldes imidlertid, at alle udgifterne ved split leasing, såsom førstegangsydelser, leasingydelser, brændstof, forsikringer, grønne ejerafgift m.m. vil blive delt imellem leasingtågerne.

Dette betyder, at arbejdsgiveren samt arbejdstageren begge vil modtage en månedlig faktura i forhold til den aktuelle anvendelse af bilen i den forgangne måned.

Alt dette står vi for at lave for jer - meget nemt og enkelt.

Hvad betyder flexleasing?

Leasingselskabet køber en bil uden afgift, der passer med de ønsker som leasingtager har, og er i leasingperioden registreret som ejer af køretøjet. Leasingtager registreres som bruger. Når man Flex leaser en bil, afregnes registreringsafgiften på månedsbasis.

Dette betyder i praksis, at der beregnes mellem 0,87% og 2,37% +moms alt efter alder af køretøjets registreringsafgift pr. måned, så længe leasingaftalen løber. Ved aftalens udløb er der ingen yderligere udgifter til registreringsafgift eller den danske stat. Leasingtager kan nu frit vælge at lave en ny flexleasingkontrakt, eller lade leasingselskabet/selv sælge bilen uden afgift. Ved fornyelse af leasingkontrakten, laves der en ny beregning af afgiften, og værdien af bilen vil typisk være faldet, hvilket medfører en lavere leasingydelse.

Hvornår sparer jeg mest på at flex lease?

Generelt kan man sige, at jo dyrere køretøjet er, jo mere “sparer” man. Besparelsen ligger i afskrivningsgrundlaget, som ved flexleasing er 30-50% af en tilsvarende bil med fuld afgift, da der kun afskrives på bilens værdi ekskl. afgift.

Du betaler altså kun den månedlige ydelse på 1,33 % +moms af registreringsafgiften når der er plader på bilen. Hvis ikke der er plader på bilen betales der ikke til staten hvilket gør det oplagt at have en sommer-/vinterbil.

​Hvad er forskellen på flex og privat leasing?

Flex leasing-modellen er baseret på at leasingtager kun betaler for bilens faktiske afskrivning, i den periode bilen anvendes, og ikke et beregnet værditab fra leasingselskabet, som skal sikre at de ikke lider af tab på salget af bilen.

En normal privatleasing bygger på en model, hvor leasingselskabet tager bilen tilbage efter endt leasing. Derved påtager leasingselskabet sig også risikoen. Leasingtager forpligter sig til at levere bilen tilbage i god stand – dvs. uden buler, ridser og andre brugsskader – samt at overholde den kilometerbegrænsning, der er aftalt i leasing-perioden. Lever bilen ikke op til aftalen, udbedres skaderne for leasingtagers regning, og overkørte kilometer afregnes efter aftalt takst.

Der er indregnet et forventet værditab i leasingydelsen, så de helt sikkert ikke kommer til at tabe penge ved et efterfølgende salg.

Leasingselskabet påtager sig risikoen for tab – men denne risiko tager de sig naturligvis ganske godt betalt for, så de sikrer at de ikke står som taber efter perioden.

Hvordan fungerer leasing af bil?

Vi leverer nummerplader fra dag til dag! Vi samarbejder med mange forskellige leasing selskaber, og er ikke afhængig af at benytte vores eget, hvilket betyder, at hvis dit firma har en politik om at I benytter det samme leasing selskab, så leverer vi gerne bilen gennem dem, således at de laver kontrakten, og vi blot finder og henter/leverer bilen!

Du kan frit køre de kilometer du ønsker: Så selv med et stort kørselsbehov, er det stadig muligt at flexlease din drømmebil igennem os. Du bestemmer selv, hvor lang leasingperiode du ønsker: Vi skræddersyr leasingperioden efter dine behov; 6-36 måneder.

Ønsker du at flex lease en bil i f.eks. 36 måneder, kan vi lave leasing-perioden på 12 måneder – herefter genvurderes registreringsafgiften (der i de fleste tilfælde er faldet betragteligt) og i de efterfølgende måneder vil leasingydelsen være lavere.

Vi har ligeledes mulighed for kun at have plader på en bil, i de måneder du rent faktisk bruger den. Ved leasing af en cabriolet, betales der kun registreringsafgift i de måneder leasingaftalen løber – den resterende tid vil bilen være uden plader og altså uden afgift.

I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en billig forsikring, da bilen forsikres for den reelle værdi, og ikke hvad den koster med fuld dansk afgift. Dette er naturligvis valgfrit.

Ved flexleasing er køretøjet uden afgift, når kontrakten udløber, og kan derfor frit sælges i hele Europa – og ofte indgå i en ny handel ved køb eller import af den næste bil.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

tlf.: 23 65 22 33 eller på tlf.: 74 55 22 33

JELS BILER - Jels Vestergade 43 - 6630 Rødding - Telefon: 23 65 22 33 - E-mail: salg@jelsbiler.dk - CVR: 32563368​