​​Afgiftsberegning uden ventetid​

Når din bil indregistreres første gang, skal du betale registreringsafgift. Hos Jels Biler er vi i den forbindelse godkendt af SKAT. Det betyder, at vi tilbyder at tage os af de praktiske forhold, der hører med til vurderingen af registreringsafgiften. På den måde undgår du ventetid på afgiftsberegning hos SKAT, der typisk er på 3-9 uger.

Vi beregner registreringsafgiften på de fleste person- og varebiler – dog med undtagelse af visse specielle og sjældne biler, hvor vi ikke har tilstrækkelig dokumentation til at foretage beregningen.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du skal importere en bil hjem, så ring til os på  23 65 22 33.  Du kan også besøge os på vores adresse i Jels tæt ved Kolding.​

​Vi betjener mange kunder fra bl.a. Esbjerg, Haderslev, Vejen, Vejle og Fredericia, men alt kan klares via mail, og telefon.

Hvad koster det?

Det koster 299 kr. incl. moms. at få foretaget en uforpligtende afgiftsvurdering fra dag til dag, og det koster et salær på 3.000 kr. incl. moms at værdifastsatte et køretøj gennem os, hvis registreringsafgiften er under 200.000 kr. Hvis afgiften er højere end 200.000 kr. koster det 1.500 kr. + 2% i salær incl. moms. Dertil kommer registreringsafgiften samt nummerplader (1.380 kr. incl. moms for et sæt)

Disse priser er når du selv kommer med bilen, og den er toldsynet.

Hvis vi står for det hele, giver vi en fast pris på ønskebilen.

JELS BILER - Jels Vestergade 43 - 6630 Rødding - Telefon: 23 65 22 33 - E-mail: salg@jelsbiler.dk - CVR: 32563368​